51 thoughts on “Gastenboek/reacties/terug naar goto-florida-nl

  1. Het was even zoeken naar het reactie knopje, maar gevonden nu!
    Jullie zijn er weer, heerlijk aan het genieten bij onze favoriete kustplaatsen. En wat een belevenis zo’n Hillary bijeenkomst, geweldig!
    Veel plezier, ik lees gezellig mee.

    Geliked door 1 persoon

  2. Welkom thuis Yvonne en Bert, heb heerlijk bijgelezen. Die Sunken Gardens zijn we vaak voorbij gereden maar nu weten we hoe het eruit ziet. Mooi he het Ringling museum.
    Jullie hadden weer een heerlijke tijd in de Sunshine State, lekker warm ook ;-).
    Sterkte met de jetlag en tot de volgende keer!

    Like

  3. Half moon bay zijn wij ook geweest, prachtig die ruige kust. We hebben er ook kennissen wonen en moeten daar nog steeds een keer langs. Wie weet…..

    Like

  4. Terwijl ik jullie blog lees bedenk ik me dat we jullie afgelopen week in Mount Dora hebben zien lopen, het bergje op vanaf het meer. wij zaten op het pleintje, in de zon/uit de wind op te warmen. voor het koortje uit miami waren we vrijdag net te vroeg in Disney Springs. Er werd nog druk opgebouwd. wij moesten weer richting airport voor de vlucht naar huis. geniet er nog van daar!
    groeten twan vissers
    https://tcjvissers.blogspot.com

    Like

  5. Bijzonder dat er geen kiosken waren op MCO. Hoop dat wij volgende maand wel in een hal aankomen met kiosken. Ik hoefde de laatste keer ook geen vingerafdrukken te geven. Voorheen moest dat volgens mij elke keer. Nou ja, het zal wel een reden hebben.
    Have fun!

    Geliked door 1 persoon

  6. Vanwege alle drukte deze week hier, wensen we jullie nu al een hele goede reis naar Washington en half mei haken we hier op jullie blog weer aan om de avonturen daar en in Florida te lezen! Veel plezier en de groetjes, van Lidy & Ton

    Like

  7. Genieten in DC een van de mooiste steden in de US. Jammer dat het niet is gelukt om in het White huis te komen. Het is ons ooit gelukt via senator Billy Nelson, Obama was toen net president. Have fun!

    Like

  8. Even bijgelezen, wat een indrukwekkende dagen, en wat veel gezien, prachtig. DC staat hoog op mijn wishlist. Veel plezier nog! En straks in Florida lekker de voeten wat rust geven 🙂

    Like

  9. Oh Bert, het is voor mij nog steeds een puzzel om een reactie te plaatsen 😫, ligt aan mij hoor maar het is eindelijk gelukt.
    Geweldig de tour door the WH, wat heb ik mee genoten. Wij mochten niet fotograferen dat was toen zo jammer, alleen een foto bij het verlaten van het gebouw. DC is een geweldige stad, veel te doen en te zien. Geniet in Florida!

    Like

Plaats een reactie